Over Ons

Over Ons. Wie wij zijn. Waar wij voor staan.

Leer ons beter kennen en ervaar hoe wij samen aan jouw doelen kunnen werken.

GijzenDMA is gespecialiseerd in Data, -Management en -Analytics

Get Data-Driven, Get Insights. Dat is ons motto en onze passie. En daarmee helpen we je graag.

GijzenDMA is een jong bedrijf gevestigd in het zuiden van Nederland, midden in de Euregio. Opgericht in 2019 en met een bulk aan ervaring, kennis en een grote passie voor data. Wij houden van uitdagingen en zijn niet bang iets nieuws te proberen.

Waar geloven wij in

Wij geloven in de kracht van data. Data is namelijk objectief. Complexe zaken kunnen we begrijpelijk maken en beslissingen kunnen zo makkelijker en beter gemaakt worden. Met de juiste mindset, aanpak en tools kan data een waardevolle rol binnen ieder organisatie spelen. We helpen je daar graag bij. Maar wij geloven niet alleen in data, wij zijn ook een grote voorstander van autonomie. Ons uiteindelijke doel is daarom organisaties te helpen een data-driven organisatie te worden.

Hoe we dat doen

Om deze reis mogelijk te maken leveren wij een compleet pakket aan diensten. Onderverdeeld in Tools, Consultancy en Trainingen. Met dit pakket aan diensten zijn we in staat om ieder bedrijf te helpen.
In deze reis staan wij voor kwaliteit en transparantie. Dat doen we door samen én stap voor stap te werken. We gaan pas verder als iedereen tevreden is. Daarbij hoort niet alleen uitvoeren, maar ook overdragen. Wij geloven er namelijk in dat je het ook zelf moet kunnen. We leveren daarom ook handvaten en begeleiding voor een bedrijfsbrede aanpak.

Kenmerkend in onze aanpak is de personal touch. Niet alleen zijn we gepassioneerd over data maar we zijn ook geïnteresseerd in onze klanten. Wat doe je? Hoe doe je dat? En waarom? Door ons in te leven zetten we de extra stap die het mogelijk maakt jouw bedrijf te laten versnellen door data in te zetten. Omdat we begrijpen wat je doet.

Zo beantwoorden we niet alleen vraagstukken maar helpen we je ook groeien tot een data-driven organisatie.

Samenwerking

Data is onze specialisatie. Voor andere zaken werken we graag samen met partijen die met net zo een passie als wij aan hun eigen specialisatie werken. Zo kunnen we je altijd helpen zonder op de kwaliteit in te boeten. Ook staan we altijd open om andere te helpen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.Diensten

Onze diensten zijn samengevoegd in drie categorieën en werken naadloos samen. Zo kunnen wij iedere klant helpen een data gedreven organisatie te worden.


Tools

Ons eigen ontwikkeld data platform wordt gehost in de cloud. Ook kunnen wij als Microsoft Partner al hun diensten leveren.

Meer over Tools

Consultancy

Onze adviesdiensten richten zich op organisatie- en managementadvies, data-management en data-analytics.

Meer over Consultancy

Training

Onze trainingen zijn er op gericht om jou en je medewerkers resultaatgericht aan de slag te laten gaan met data.

Meer over Trainingen

Enkele van onze klanten

Verder kennismaken?

Neem contact met ons zodat we samen kunnen kijken wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen.


Contact opnemen