Tools

Tools voor organisaties die met data werken

Met de juiste Tools kun je eenvoudiger en sneller waarde creëren met je data.

GijzenDMA levert tools voor bedrijven die meer uit hun data willen halen

Met onze Tools kunnen wij je helpen bij het analyseren en gebruiken van je data.

Onze product optiesCloud Data Platform

Ons in eigen huis ontwikkelde Cloud Data Platform voorziet in een sterk fundament en is uitbreidbaar om in alle behoeften van de data-driven organisatie te voorzien. Met een cloud-first en web-first strategie is ons Cloud Data Platform altijd, overal en met elk apparaat te gebruiken. Bovendien kan ons Cloud Data Platform nagenoeg elke type brondata verwerken en inzichten ontsluiten via de meest gebruikte rapportage- en analysetools.

Contact

MS Azure Stack

Door ons partnership kunnen we alle Microsoft diensten aanbieden en ondersteunen. Wij focussen ons hierbij met name op de clouddiensten (Azure) gericht op het werken met data. Voor al deze diensten geldt dat we deze kunnen leveren als reseller of ook het volledige beheer en inrichting voor rekening nemen.

Contact

Zo werken onze tools voor jouw organisatie

Ons Cloud Data Platform is opgebouwd uit lagen die naar gelang de wensen van de organisatie in fases geïmplementeerd kunnen worden. De lagen zijn zo opgebouwd dat de volgende laag altijd een uitbreiding is van de huidige laag waarbij complexere bronnen, verwerking en toepassing mogelijk worden. Zo kan de data-driven organisatie in zijn eigen tempo groeien en is het Cloud Data Platform altijd passend.Artificial Intelligence
6
Machine Learning
5
Advanced Analytics
4
Reporting
3
Fundamentals
2
Entry Level
1
1

Entry Level

De data is verspreid door de organisatie. Met behulp van Power Bi kunnen we de verschillende bronnen combineren en snel tot nieuwe inzichten komen.

2

Fundamentals

Data wordt centraal verzameld in een data warehouse. Hierbij wordt ook de data governance toegepast voor het gebruik van data. Zodoende vormen we een goede basis voor het verdere gebruik.

3

Reporting

Rapporten worden gemaakt op basis van centraal verzamelde data waarbij we door gebruik van het data warehouse ook kunnen terugkijken naar het verleden. Rapportages zijn geautomatiseerd en centraal op te vragen.

4

Advanced Analytics

Door meerdere bronnen te combineren in interactieve dashboards zijn we in staat geavanceerdere analyses uit te voeren op de data. We kunnen nu nog beter inzichtelijk maken wat er waarom gebeurd. Ook externe bronnen zijn nu te gebruiken.

5

Machine Learning

Door gebruik te maken van machine learning in combinatie met onze ongekende rekenkracht kunnen we verborgen verbanden inzichtelijk maken. Inzichten zijn te gebruiken om te voorspellen. We kunnen tevens real time data analyseren.

6

Artificial Intelligence

Inzichten en voorspelmodellen kunnen we koppelen aan de bedrijfsprocessen. Zodoende kunnen we taken automatisch afhandelen of ondersteunen. Dit gebeurt real time.

Bij onze Tools krijg je standaard altijd deze ‘must haves’

Door de gelaagde opbouw van ons Cloud Data Platform beginnen we altijd met een stevig fundament. Dit fundament zorgt niet alleen voor een centrale verzameling en ontsluiting van data maar voorziet ook in alle ‘must haves’. Zo voldoet ons Cloud Data Platform altijd aan jouw regels en kun je vertrouwen op een juiste verwerking van de data.icoon tandwiel
SLA
Onze tools garanderen een hoge betrouwbaarheid met ongekende uptime. Indien gewenst kunnen aanvullende maatregelen genomen worden voor nog meer garantie.
icoon slot
Security
Meerdere beveiligingslagen zorgen ervoor dat je data veilig wordt bewaard. Ook tijdens het gebruik is je data beveiligd tegen ongeoorloofd gebruik.
icoon oog
Privacy
Door data centraal op te slaan en gebruik te reguleren wordt privacy al grotendeels gewaarborgd. Aanvullend wordt gevoelige data gemaskeerd of geheel geanonimiseerd / gepseudonimiseerd.
icoon tools
Back-Ups
Mocht er onverhoopt iets fout gaan, zijn er altijd back-ups van zowel je data als opgebouwd werk. Aanvullend zijn back-ups verder uit te breiden naar eigen wens.

Flexibele tooling voor meer waarde uit je data

Neem contact met ons op om samen te kijken wat onze tooling voor je bedrijf kan betekenen.


Contact opnemen